Success factors and social influences shaping consumer adoption of plant-based foods

Promovendus/a
Rini, Listia
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Landbouweconomie
Curriculum
Master of Science in Food Innovation and Health (2018, University of Copenhagen - Denemarken)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: Socio-economie
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. Hans De Steur, BW27 - Prof. dr. ir. Joachim Schouteten, BW27
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Voorzitter), BW22 - Prof. dr. ir. Wim Verbeke (Secretaris), BW27 - Prof. dr. Carl Lachat, BW23 - Dr. ir. Ellen Van Loo, Wageningen Universiteit - Dr. Lana Mulier, IÉSEG School of Management, Frankrijk

Praktisch

Datum
Woensdag 18 september 2024, 14:00
Locatie
Campus Coupure, E3 Auditorium, Coupure Links 653, 9000 Gent