Conceptualization, assessment, and maturation of food safety culture in food processing companies.

Promovendus/a
Spagnoli, Pauline
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in de biowetenschappen: voedingsindustrie (2020, Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof dr. Liesbeth Jacxsens (Promotor admin), BW23 - Prof. dr. Peter Vlerick (Promotor), PP09
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Voorzitter), BW22 - Prof. dr. Yung Christine Hung (Secretaris), BW27 - Prof. dr. ir. Frank Devlieghere, BW23 - Prof. dr. Pieternel Luning, Wageningen Universiteit - Dr. Karolien van Nunen, Delft University of Technology

Praktisch

Datum
Woensdag 15 januari 2025, 16:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent