Valorisation of Chitosan in Phenolic Compound Encapsulation and in the Application of Micro-Algae Flocs.

Promovendus/a
Tsirtsidou, Kyriaki
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in Innovation, Quality & Food Safety (2020, University of West Attica - Griekenland)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Katleen Raes (Promotor admin), BW23 - Dr. ir. Johan Robbens (Promotor), ILVO
Examencommissie
Prof. dr. ir. Peter Goethals (Voorzitter), BW22 - Prof. dr. ir. John Van Camp (Secretaris), BW23 - Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren, BW24 - Prof. dr. Giuseppe Falini, University of Bologna, Italië - Dr. Runar Gjerp Solstad, Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research (NOFIMA)

Praktisch

Datum
Vrijdag 2 mei 2025, 16:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent