Infodag 'PulseBake: Ontdek het potentieel van peulvruchten in de bakkerijsector'
- Voor wie
- Alumni , Bedrijven , Medewerkers , Studenten
- Wanneer
- 13-09-2024 van 09:30 tot 16:30
- Waar
- Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
- Voertaal
- Nederlands
- Door wie
- Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid - Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
- Contact
- ine.heetesonne@ugent.be
- Website
- https://www.flandersfood.com/nl/activiteit/2024/slotdag-pulsebake-ontdek-het-potentieel-van-peulvruchten-de-bakkerijsector
Gratis slotdag waarin de projectresultaten van PulseBake (peulvruchten in de bakkerijsector) voorgesteld worden.
Tijdens de PulseBake slotdag zal je aan de hand van een reeks inspirerende lezingen en demonstraties kunnen kennismaken met o.a.:
- De sensorische, technologische en nutritionele facetten van peulvruchten
- De applicatiemogelijkheden van commercieel beschikbare peulvruchtingrediënten
- De duurzaamheidsaspecten van peulvruchten
- De consumentenperceptie van peulvruchten en peulvruchtapplicaties
Iedereen is welkom op deze inspirerende slotdag. In het bijzonder richten we ons tot de graan- en bakkerijsector en hun toeleveranciers.
Inclusief demo en lunch.