Infodag 'PulseBake: Ontdek het potentieel van peulvruchten in de bakkerijsector'

Voor wie
Alumni , Bedrijven , Medewerkers , Studenten
Wanneer
13-09-2024 van 09:30 tot 16:30
Waar
Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
Voertaal
Nederlands
Door wie
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid - Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Contact
ine.heetesonne@ugent.be
Website
https://www.flandersfood.com/nl/activiteit/2024/slotdag-pulsebake-ontdek-het-potentieel-van-peulvruchten-de-bakkerijsector

Gratis slotdag waarin de projectresultaten van PulseBake (peulvruchten in de bakkerijsector) voorgesteld worden.

Tijdens de PulseBake slotdag zal je aan de hand van een reeks inspirerende lezingen en demonstraties kunnen kennismaken met o.a.:

  • De sensorische, technologische en nutritionele facetten van peulvruchten
  • De applicatiemogelijkheden van commercieel beschikbare peulvruchtingrediënten
  • De duurzaamheidsaspecten van peulvruchten
  • De consumentenperceptie van peulvruchten en peulvruchtapplicaties

Iedereen is welkom op deze inspirerende slotdag. In het bijzonder richten we ons tot de graan- en bakkerijsector en hun toeleveranciers.

Inclusief demo en lunch.

Registreer online